see uth banner

μενού

Μάθημα: «Συναισθηματικές Δυσκολίες & Προβλήματα Συμπεριφοράς στο Σχολείο: Εκπαιδευτικές Παρεμβάσεις».

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

  • Οι φοιτητές και φοιτήτριες που εξετάζονται στο μάθημα (συμπεριλαμβανομένων και των φοιτητών/τριών που λαμβάνουν υποστήριξη από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ) θα εξεταστούν σε δύο διαφορετικές ομάδες και ώρες εξέτασης, βάσει του αρχικού γράμματος του Επωνύμου τους.
  • Συγκεκριμένα, στην ΟΜΑΔΑ Α, θα εξεταστούν οι φοιτητές και φοιτήτριες (συμπεριλαμβανομένων και των φοιτητών/τριών που λαμβάνουν υποστήριξη από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ), των οποίων το Επώνυμο αρχίζει από «Α» έως και «Κ». Οι φοιτητές και φοιτήτριες της ΟΜΑΔΑΣ Α, θα εξεταστούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 12:00 -14:00 στις Αίθουσες που αναφέρονται στο Πρόγραμμα της Εξεταστικής.
  • Στην ΟΜΑΔΑ Β, θα εξεταστούν οι φοιτητές και φοιτήτριες (συμπεριλαμβανομένων και των φοιτητών/τριών που λαμβάνουν υποστήριξη από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ), των οποίων το Επώνυμο αρχίζει από «Λ» έως και «Ω». Οι φοιτητές και φοιτήτριες της ΟΜΑΔΑΣ Β, θα εξεταστούν την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 15:00 -17:00 στις Αίθουσες που αναφέρονται στο Πρόγραμμα της Εξεταστικής.
  • Οι φοιτητές και φοιτήτριες που λαμβάνουν υποστήριξη από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ και εξετάζονται με προφορικό ή μεικτό τρόπο θα προσέλθουν κανονικά στις Αίθουσες εξέτασης (μαζί με τους φοιτητές/τριες που δεν λαμβάνουν υποστήριξη από την Πρόσβαση), σύμφωνα με την Ομάδα (Α ή Β) στην οποία ανήκουν, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Οι φοιτητές και φοιτήτριες που εξετάζονται με προφορικό και μεικτό τρόπο θα λάβουν τα θέματα γραπτώς (στις Αίθουσες που έχουν προσέλθει, σύμφωνα με την ομάδα που ανήκουν), όπως και οι υπόλοιποι φοιτητές/τριες. Θα μελετήσουν τα θέματα, θα σκεφτούν τις απαντήσεις των θεμάτων και θα κρατήσουν σημειώσεις. Μπορούν να ζητήσουν από τους Επιτηρητές να τους διαβάσουν τα θέματα των εξετάσεων, εάν το επιθυμούν. Όταν είναι έτοιμοι/ες να εξεταστούν με προφορικό ή μεικτό τρόπο, τότε θα ζητήσουν από τους Επιτηρητές να τους/τις οδηγήσουν και συνοδεύσουν (οι ίδιοι οι Επιτηρητές) σε ξεχωριστό χώρο.

Η Διδάσκουσα

Ελένη Διδασκάλου

Go to top