Εκδήλωση της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων στον Βόλο
Με χαρά σάς προσκαλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων (CAMHI) στον Βόλο, με θέμα: «Καθημερινές Προκλήσεις Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων στη Θεσσαλία: Τα Επιμορφωτικά Προγράμματα της Πρωτοβουλίας για την Ενδυνάμωση της Εκπαιδευτικής και της Ιατρικής Κοινότητας», το Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2026, στις 17:00, στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Κορδάτος» (Κτίριο Δελμούζου, ισόγειο), του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, Παραλία Βόλου (Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ)
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών: α. Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή, β. Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό και αποτελεί ευκαιρία ανοιχτού διαλόγου μεταξύ επαγγελματιών της εκπαίδευσης και της υγείας για τις προκλήσεις ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και οι έφηβοι στη Θεσσαλία, καθώς και για τον ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα επιμορφωτικά προγράμματα της Πρωτοβουλίας CAMHI στην ενίσχυση της εκπαιδευτικής και ιατρικής κοινότητας στην περιοχή.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται χαιρετισμοί, παρουσίαση των επιμορφωτικών προγραμμάτων της Πρωτοβουλίας CAMHI για Εκπαιδευτικούς, Παιδιάτρους, Γενικούς Οικογενειακούς και Αγροτικούς Ιατρούς καθώς και Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας, και παρουσίαση του Προγράμματος Νεανικής Συμμετοχής YES της Πρωτοβουλίας. Επίσης, συζήτηση με τίτλο «Η Ματιά των Τοπικών Επαγγελματιών που Εργάζονται με Παιδιά» με τη συμμετοχή επαγγελματιών σε κρίσιμους για την ευημερία των παιδιών ρόλους στη Θεσσαλία. Η εκδήλωση θα κλείσει με ερωτήσεις και ανοιχτή συζήτηση με το κοινό, ενώ θα ακολουθήσει δικτύωση με ελαφρύ γεύμα. Σύντομα θα σας αποσταλεί πλήρες πρόγραμμα ομιλητών.
Σας περιμένουμε!
Με εκτίμηση,
Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών & Εφήβων — CAMHI camhi.gr
Διαβάστε επίσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ – 2026-2027
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2026-2027 Πατήστε εδώ για να δείτε / κατεβάσετε το έγγραφο
Περισσότερα
Οδηγίες εγκατάστασης Thunderbird για υπολογιστές
Αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης Thunderbird για υπολογιστές Windows Οδηγίες Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για Outlook, Thunderbird, Gmail, Apple Mail σε iOS κλπ.
Περισσότερα
Αποτελέσματα: “Απόκτηση ακαδημαϊκής διδακτικής εμπειρίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για το ακ. έτος 2026-2027”
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 106ης – 20/10/2026 – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΚΕ ΤΟΥ Π.Θ. (Αριθμός θέματος 8.γ.4.1 / Συν. 106η) Θέμα: Έγκριση των πρακτικών αξιολόγησης…
Περισσότερα
