see uth banner

μενού

Στα αρχεία μπορείτε να δείτε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων, το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Σεμιναρίων καθώς και το Συνοπτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων και Σεμιναρίων του Α΄Εξαμήνου σπουδών, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021 - 2022.

Η έναρξη των μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί (μετά & τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου) ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, σύμφωνα με το παραπάνω ωρολόγιο πρόγραμμα, την Παρασκευή 1/10/2021 (σε αίθουσα και με μέτρα που θα κοινοποιηθούν στους φοιτητές μέσω προσωπικού ηλεκτρονικού μηνύματος).

Οι εγγραφές των επιτυχόντων στο Π.Μ.Σ. θα πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 έως & την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021.

Οι φοιτητές χρειάζεται να αποστείλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) τα κάτωθι (ευκρινή) έντυπα: 

1. Πιστοποιητικό (πρόσφατο) οικογενειακής κατάστασης

2. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας (ή Διαβατηρίου)

3. Αίτηση εγγραφής και δήλωση στοιχείων (επισυναπτόμενο αρχείο, πατήστε πάνω στον σύνδεσμο). Η συγκεκριμέμη αίτηση να αποσταλεί σε μορφή word (χωρίς απαραίτητα να περιέχει υπογραφές, καθώς θα προέρχεται από το προσωπικό mail του φοιτητή).

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να κάνετε χρήση του νόμου 4485/2017 για απαλλαγή διδάκτρων, χρειάζεται να καταθέσετε σχετική αίτηση (περιέχουσα τα ΠΛΗΡΗ δικαιολογητικά, όπως αναφέρονται αναλυτικά στο ΦΕΚ 3387/τ.Β΄/10-8-2018) το ίδιο χρονικό διάστημα με αυτό των εγγραφών (δηλ. Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 έως & Τρίτη 31 Αυγούστου 2021). Μετά από αυτή (31/8/2021) την καταληκτική ημερομηνία, καμία αίτηση δε θα γίνεται δεκτή, καθώς είναι αναγκαίο να υλοποιηθεί άμεσα ο οικονομικός προγραμματισμός για την ερχόμενη διετία όλου του ΠΜΣ. 

Η υποβολή της αίτησης, συνοδευόμενης από τα πλήρη αναγκαία δικαιολογητικά σε μορφή pdf αρχείων, θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά (στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και χρειάζεται να περιλαμβάνει και μία Υπεύθυνη Δήλωση, όπου θα αναγράφεται ότι «τα στοιχεία που κατατίθενται και σχετίζονται με την απαλλαγή τελών φοίτησης είναι αληθή».

Με το ΦΕΚ 2988/τ.Β΄/8-7-2021 ορίστηκε το ποσό που αντιστοιχεί για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 στο εθνικό διάμεσο διαθέσιμο ισοδύναμο εισόδημα για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 35 του ν.4485/2017, τόσο για το ατομικό εισόδημα όσο και για το οικογενειακό ισοδύναμο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Α) Τα mails προς το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΔΕΝ μπορεί να περιέχουν αρχεία ΣΥΝΟΛΙΚΑ όγκου μεγαλύτερου των 5ΜΒ, καθώς οι πανεπιστημιακοί λογαριασμοί mail έχουν τον συγκεκριμένο περιορισμό. Μπορεί κανείς να κατανείμει τα αρχεία που χρειάζεται να στείλει σε περισσότερα mails (αριθμώντας τα, για να μη χαθεί κάποιο), με προσοχή ο συνολικός όγκος των αρχείων καθενός να μην ξεπερνά το όριο αυτό.

Β) Παρακαλούνται οι νέοι φοιτητές (& μέχρι να εκδοθούν οι πανεπιστημιακοί τους λογαριασμοί mail) να παρακολουθούν και τα spams των προσωπικών τους λογαριασμών (π.χ. yahoo, gmail, hotmail...) για πιθανή ηλεκτρονική αλληλογραφία από το ΠΜΣ που συχνά καταλήγει εκεί.

Go to top