see uth banner

μενού

Η συνέντευξη των υποψηφίων για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ. "Συμβουλευτική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση & την Υγεία" του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής θα λάβει χώρα εξ αποστάσεως την Τετάρτη 23/6/2021, την Πέμπτη 24/6/2021, την Παρασκευή 25/6/2021 και το Σάββατο 26/6/2021, σε δύο ζώνες καθημερινά: πρωινή (9.00 π.μ. -14.00) & απογευματινή (16.30 - 21.30).

Το αναλυτικό πρόγραμμα των συνεντεύξεων μπορεί κανείς να το δει ΕΔΩ.

Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, χρησιμοποιούνται σε όλες τις αναρτήσεις αντί του επιθέτου τα πέντε (5) τελευταία ψηφία του Αριθμού Δελτίου Ταυτότητας (ή διαβατηρίου ή άλλου επίσημου εγγράφου), που δηλώθηκε κατά την αίτηση υποψηφιότητας.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι/ες να διαβάσουν προσεκτικά και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί σχετικά με τη σύνδεση ΕΔΩ

Παρακαλούνται, επίσης, να είναι συνδεδεμένοι/ες και σε κατάσταση αναμονής από την έναρξη και σε όλη τη διάρκεια του χρονικού διαστήματος που εμφανίζεται στο πρόγραμμα να αντιστοιχεί στην κάθε ομάδα υποψηφίων, ώσπου να τους βάλει ο διαχειριστής στη σύσκεψη. Οι συνεντεύξεις αποτελούν διαδικασία δυναμική, όπου πιθανώς να παρουσιαστούν μικρές καθυστερήσεις ή και το αντίθετο. Σε κάθε περίπτωση, η σειρά με την οποία εμφανίζονται οι υποψήφιοι στο πρόγραμμα συνεντεύξεων τηρείται πιστά.

Παρακαλούμε η σύνδεση να γίνει μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και όχι μέσω κινητού τηλεφώνου, προς αποφυγή τεχνικών προβλημάτων.

Είναι απαραίτητο να υπάρχουν ενεργοποιημένα κάμερα και μικρόφωνο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η προφορική επικοινωνία κατά τη συνέντευξη.

Οι υποψήφιοι/ες που δε θα συμμετάσχουν στη συνέντευξη αποκλείονται από κάθε περαιτέρω διαδικασία για την εισαγωγή στο Π.Μ.Σ.

Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν καταθέσει με την αίτησή τους αναγνωρισμένο (σύμφωνα με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ) δίπλωμα γνώσης της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον Β2), καλούνται να συνδεθούν εδώ το Σάββατο 19/6 & ώρα 10.00 π.μ. (έως 11.00 π.μ.) για τις προβλεπόμενες εξετάσεις στην κατανόηση επιστημονικού κειμένου στα αγγλικά.

Go to top