see uth banner

μενού

Κες/Κοι,

Σας ενημερώνουμε  ότι η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους Νέους/ες Διδάκτορες στο πλαίσιο της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» αναρτήθηκε σήμερα στη σελίδα της Επιτροπής Ερευνών http://ee.uth.gr/sites/default/files/procurement_attachments/6zsn469v7x-z24-1_prosklisi_ekdilosis_endiaferontos_ergo_5417.pdf

Ο τίτλος του έργου έιναι: «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2017-2018 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας» με MIS 5008005 και ΚΕ 5417. Παρακαλούμε πολύ, για τη διάχυση της πληροφορίας και μέσω των δικών σας δικτύων επικοινωνίας (να αναρτηθεί άμεσα στην ιστοσελίδα του Τμήματός). Αφού αναρτηθεί θα μας αποστείλετε το link για να το μεταβιβάσουμε στη Διαχειριστική Αρχή. Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να καταθέσουν  ή αποστέλλουν ταχυδρομικώς το φάκελο υποψηφιότητάς τους, το αργότερο έως και τη Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 στις διευθύνσεις των Τμημάτων. Επίσης, η επιλογή των υποψηφίων της παραπάνω πρόσκλησης θα γίνει από τις Συνελεύσεις των Τμημάτων σας και τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα εγκριθούν – επικυρωθούν σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών. Καταληκτικά θα καταρτιστεί πίνακας κατάταξης των υποψηφίων. Ο/Η υποψήφιος/α με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα είναι εκείνος/η που θα επιλεγεί. Σε περίπτωση κωλύματος αυτού/ης δίνεται η δυνατότητα επιλογής των επομένων υποψηφίων, ως την εξάντληση της σειράς κατάταξης. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι αποφάσεις των Συνελεύσεών σας για την επιλογή των Διδακτόρων θα πρέπει να έχουν σταλεί στην Επιτροπή Ερευνών, υπόψη του Γιώργου Βαλκαμελή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.),  έως τη Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Για τον Ε.Λ.Κ.Ε του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

__________________________________________

Γιώργος Βαλκαμελής

Διαχείριση Συγχρηματοδοτούμενων & Εθνικών Έργων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ

Γιαννιτσών & Λαχανά,

Συγκρότημα Τσαλαπάτα, ΤΚ 383 34, Βόλος

'  24210 06443

*   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top