see uth banner

μενού

Τo Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής προτίθεται να συμμετάσχει σε ένα εντατικό πρόγραμμα μικτής κινητικότητας Erasmus+ με τίτλο “Early intervention in children with multiple disabilities: Assessment and intervention models”, το οποίο οργανώνεται από το πανεπιστήμιο Babeș-Bolyai University στη Cluj-Napoca της Ρουμανίας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος, φοιτητές και φοιτήτριες από πανεπιστήμια διαφορετικών χωρών θα παρακολουθήσουν σεμινάρια σχετικά με το παραπάνω θέμα για δύο εβδομάδες. Η πρώτη εβδομάδα θα είναι εξ’αποστάσεως (60 ώρες) από τις 8/5/2023 μέχρι τις 12/05/2023 και η δεύτερη εβδομάδα θα είναι δια ζώσης (40 ώρες) από τις 15/05/2023 μέχρι τις 19/05/2023 στη Cluj-Napoca της Ρουμανίας. 
Από το Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα επιλεχθούν συνολικά 5 άτομα (μέγιστος αριθμός).  Προτεραιότητα θα δοθεί στα άτομα που δεν έχουν συμμετάσχει ξανά σε προγράμματα κινητικότητας Erasmus +. Η κάλυψη των εξόδων θα γίνει από το γραφείο διεθνών σχέσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σύμφωνα με τους κανονισμούς που προβλέπονται από το ΙΚΥ. Παρακαλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές του 2ου, 3ου και 4ου έτους του ΠΤΕΑ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο παραπάνω πρόγραμμα να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους μέσω της ακόλουθης φόρμας το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22/2/2023

https://forms.gle/7P7UEFj5zxR2jXCUA

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την κα Νικολαραϊζη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Go to top