see uth banner

μενού

Πρόσκληση

erisfavia1


Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus + ErISFaVIA σας προσκαλούμε στις 7 Ιουνίου 2022 στην ημερίδα με τίτλο: «Οικογενειοκεντρικά προγράμματα έγκαιρης παρέμβασης για παιδιά με προβλήματα όρασης και συνοδές αναπηρίες». Γονείς, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως ειδικοί παιδαγωγοί, εργοθεραπευτές, ψυχολόγοι μοιράζονται μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις γνώσεις τους, και αναδεικνύουν τη σημασία της έγκαιρης οικογενειοκεντρικής παρέμβασης για παιδιά με προβλήματα όρασης και συνοδές αναπηρίες.


Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ErISFaVIA (Erasmus+), ολοκληρώνει τις δράσεις του με πολύ σημαντικά οφέλη για οικογένειες, ειδικούς και ερευνήτριες/τές. Συνεργάτριες και συνεργάτες από δέκα εταίρους από την Ελλάδα, τη Γερμανία, Ρουμανία, την Κροατία, την Κύπρο και την Τουρκία με διαφορετικές ιδιότητες, εμπειρίες και προσεγγίσεις μιλάνε για το ρόλο της έγκαιρης οικογενειοκεντρικής προσέγγισης για τα άτομα με προβλήματα όρασης και συνοδές αναπηρίες.

Για εγγραφή κάντε κλικ στο ακόλουθο link:  https://forms.gle/PRRZKtUwmjw3TuLcA

Κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας: http://upload.users.uth.gr/files/programme-invitation_7.6.2022.pdf

  • Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής σε όσους/όσες συμμετέχουν δια φυσικής παρουσίας.
  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
  • Θα υπάρχει διερμηνεία από την ελληνική στην αγγλική γλώσσα και αντίστροφα
  • Θα υπάρχει διερμηνεία στην ΕΝΓ

 erisfavia2

 

Go to top