see uth banner

μενού

Αγαπητοί/ές Φοιτητές/τριες,

Μετά το πέρας της περιόδου υποβολής ενστάσεων ο Πίνακας των επιτυχόντων (με Αριθμό Πρωτοκόλλου Αίτησης) για την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση, που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία, ΕΣΠΑ 2014-2020, όπως παρουσιάζεται στο Πρακτικό των Αποτελεσμάτων της Επιτροπής Αξιολόγησης του Τμήματος υπ’ αριθμ. 408/4-4-2022, παραμένει ως έχει. Για όλους τους φοιτητές του Τμήματος που βρίσκονται στη λίστα με τους επιτυχόντες, η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής» στο pa.uth.gr και η αποστολή των δικαιολογητικών στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ανεξαρτήτως διαστήματος διεξαγωγής της πρακτικής άσκησης, ορίζεται από 12 Απριλίου έως 10 Μαϊου.

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Καρτέλας Πρακτικής» (δήλωση φορέα) στο pa.uth.gr, με κωδικό θέσης από τον Άτλα, ορίζεται ανάλογα το διάστημα διεξαγωγής της Πρακτικής ως εξής:

Διάστημα Ιούνιος-Ιούλιος: από 12 Απριλίου έως 10 Μαϊου

Διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος(ή Σεπτέμβρης αν ο φορέας είναι κλειστός τον Αύγουστο) :  από 12 Απριλίου έως 31 Μαΐου

Διάστημα Αύγουστος-Σεπτέμβρης ή Σεπτέμβρης-Οκτώβρης:  από 12 Απριλίου έως 31 Μαΐου

Παρακαλούμε θερμά, για την ομαλή ροή των διαδικασιών, να υποβάλετε τις ηλεκτρονικές φόρμες εμπρόθεσμα και να μην αφήνετε τις εκκρεμότητες σας στην εκπνοή της εκάστοτε προθεσμίας.

-- 
Γκοτινάκου Γεωργία, Διοικητική Υποστήριξη
Γραφείου Πρακτικής Άσκησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Βόλος, Ιάσωνος 62, 38221, τηλ. 2421006382
Go to top