see uth banner

μενού

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας - ΣΕΕ ΠΕ86 (Παιδαγωγικής Ευθύνης) με το Εργαστήριο Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  για 2η συνεχόμενη χρονιά, συνδιοργανώνονται τα επιμορφωτικά Εργαστήρια Εποπτείας των Συμβούλων Σχολικής Ζωής για την υποστήριξη των Συμβούλων στις Σχολικές Μονάδες ευθύνης, ώστε να υποστηριχτούν οι Σύμβουλοι στο απαιτητικό έργο τους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές τον μήνα (ανά δεκαπενθήμερο) ημέρα Δευτέρα και ώρα από 6:30 έως 20:00 μέσω σύγχρονης εξ αποστάσεως πλατφόρμας (webex) και υποστηρίζονται  μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης free open eclass μετά από σχετική εγγραφή (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΖΩΗΣ (ΜΑΓΝΗΣΙΑ)  (SOC258).

Η δράση υλοποιείται από τον κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη, PhD, M.ed, M.A., Πληροφορικό, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου του Περιφερειακού Κέντρου Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.) Θεσσαλίας, κλάδου Πληροφορικής  (ΠΕ86) και την Χριστίνα Ρούση, Επίκ. Καθ. Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας.

Χριστίνα Ι. Ρούση - Βέργου, MSc, PhD
Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας
Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Go to top