see uth banner

μενού

Αγαπητοί πρωτοετοίς φοιτητές του Π.Τ.Ε.Α,

Την ΔΕΥΤΕΡΑ 29 Νοεμβρίου και ώρα 12:30 μμ μπορείτε να συνδεθείτε εξ αποστάσεως στην ομάδα teams με κωδικό tcyvhq7 ή πατώντας το Team Link, για να παρακολουθήσετε την τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής 2021-22.

Παρακαλείσθε να τιμήσετε την εκδήλωση με την παρουσία σας.

Η Πρόεδρος του ΠΤΕΑ

Γεωργία Ανδρέου - Καθηγήτρια

 


MS-Teams: Σύνδεση και χρήση - Οδηγίες για Φοιτητές

Για να συνδεθούν εξ αποστάσεως οι φοιτητές του ΠΤΕΑ στην υποδοχή των πρωτοετών συστήνουμε να εγκαταστήσουν την εφαρμογή MS-Teams στον υπολογιστή τους (Desktop App) και να ακολουθήσουν προσεκτικά τις οδηγίες σύνδεσης που αναφέρονται εδώ με την χρήση του ιδρυματικού τους λογαριασμού που έχουν λάβει από το ΠΘ.

Η σύνδεση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους:

  1. Με το Team Link - Οδηγίες ενότητα Γ
  2. Με το Team Code tcyvhq7 - Οδηγίες ενότητα Δ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαραίτητα να έχετε προηγουμένως κάνει αυτά που αναφέρονται στις ενότητες:

  • Α. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΧΡΗΣΤΗ
  • Β. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ – Προσοχή στο βήμα Β3: username@o365.uth.gr

Μπορεί εναλλακτικά ο φοιτητής να εγκαταστήσει το teams και στο κινητό του. Συστήνουμε να γίνει δοκιμή της σύνδεσης ΠΡΙΝ την ημέρα της υποδοχής. Στην δοκιμή μπορούν οι φοιτητές να συνομιλήσουν μεταξύ τους οποιαδήποτε στιγμή ελέγχοντας κάμερα και μικρόφωνο.

Για τεχνική βοήθεια απευθύνεστε στον υπεύθυνο τεχνικό του ΠΤΕΑ:  Κυριαζής Βαΐτσης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / 2421074827 (εργάσιμες ώρες)

 afisa ypodoxis 2021

 

Go to top