see uth banner

μενού

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι του Τμήματος που θα συμμετάσχουν στη δια ζώσης ορκωμοσία να έχουν μαζί τους και να παραδώσουν την ημέρα την ορκωμοσίας συμπληρωμένο το "Πρωτόκολλο για δια ζώσης Ορκωμοσία". 

 

Οι πτυχιούχοι που θα ορκιστούν εξ αποστάσεως στις 23 Σεπτεμβρίου, να συμπληρώσουν το Πρωτόκολλο Ορκωμοσίας, το οποίο πρέπει  να υπογράψουν και να στείλουν με mail στη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μετά την ορκωμοσία.

Επίσης να τσεκάρουν το ιδρυματικό τους email προκειμένου να ενημερωθούν για τις οδηγίες σύνδεσης στην εξ' αποστάσεως ορκωμοσία.

Όλοι οι πτυχιούχοι να κατεβάσουν και να έχουν μαζί τους τον όρκο που θα διαβάσουν την ώρα της ορκωμοσίας.

Όσοι υποψήφιοι πτυχιούχοι που εχουν αιτηθεί να ορκισθούν στην επόμενη ορκωμοσία (Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021), μπορούν ακόμα να μπουν στην καρτέλα τους μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας, να επικοινωνήσουν ΑΜΕΣΑ ηλεκτρονικά με τη Γραμματεία (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Go to top