see uth banner

μενού

Αγαπητοί φοιτητές-τριες,
Λόγω της υφιστάμενης  κατάστασης  στον τομέα της δημόσια υγείας (COVID-19), η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής «Αίτησης Εγγραφής», της «Καρτέλας Πρακτικής» και της ηλεκτρονικής αποστολής των δικαιολογητικών σε ευανάγνωστη μορφή στο email της Πρακτικής του Τμήματος (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), παρατείνεται μέχρι νεωτέρας.

Οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί για την Πρακτική Άσκηση του ακαδ.έτους 2019-2020 μπορούν να συνεχίσουν να στέλνουν κανονικά τα δικαιολογητικά τους στο email της Πρακτικής του Τμήματος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (είτε σε αρχείο pdf είτε σε φωτογραφία) όπου θα λαμβάνουν απάντηση για την ορθότητα τους και να προχωρήσουν στην συμπλήρωση της Αίτησης Εγγραφής ηλεκτρονικά. Ακόμη, όσοι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με φορείς υποδοχής της Πρακτικής τους, είτε  μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email, μπορούν να προχωρήσουν στην συμπλήρωση της Καρτέλας Πρακτικής με απαραίτητο τον κωδικό θέσης του ΑΤΛΑ.

Τέλος, οι φοιτητές καλούνται να παρακολουθούν συστηματικά τις ανακοινώσεις στη σελίδα του Τμήματος και του Γραφείου Πρακτικής, καθώς και το πανεπιστημιακό τους email ή το email που έχουν δηλώσει κατά την συμπλήρωση της Αίτησης Εγγραφής για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την Αμειβόμενη Πρακτική Άσκηση.

 

Go to top