see uth banner

μενού

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί στη συνέχεια. Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις των μαθημάτων τους, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών τους, να καταθέσουν από την Δευτέρα 21-10-2019 έως και την Παρασκευή 25-10-2019 αίτηση προς την Γραμματεία, αποκλειστικά τις ώρες 11.00 με 13.00, με συνημμένα τα κάτωθι:

α) Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (θα παραδίδεται το αργότερο έως την ημέρα της ορκωμοσίας στην Γραμματεία. Σε περίπτωση που έχει χαθεί, είναι απαραίτητη προσκόμιση δήλωσης απώλειας από την αστυνομία. Σε κάθε περίπτωση, η ακαδημαϊκή ταυτότητα ακυρώνεται ηλεκτρονικά.) H μη προσκόμιση ούτε της ακαδημαϊκής ταυτότητας, ούτε της δήλωσης απώλειας από την αστυνομία, αφαιρεί αυτομάτως το δικαίωμα συμμετοχής του/της τελειόφοιτου στην ορκωμοσία.

β) Βιβλιάριο Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (αν υπάρχει)

γ) Βεβαίωση μη χρέωσης βιβλίων από τη Βιβλιοθήκη

δ) Βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη (για όσους έχουν εκπονήσει πτυχιακή εργασία)

Η αίτηση ορκωμοσίας μαζί με τις παραπάνω βεβαιώσεις μπορούν να αποστέλλονται και σκαναρισμένες μέσω e-mail (αποκλειστικά στις παραπάνω ημερομηνίες) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στην περίπτωση αυτή, όλα τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να προσκομίζονται και πρωτότυπα την ημέρα της ορκωμοσίας.

Go to top