see uth banner

μενού

Σύμφωνα με την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 του Α.Σ.Ε.Π. (ΦΕΚ 12/24-4-2019/τ. Α.Σ.Ε.Π.), ένα από τα προσόντα που λαμβάνονται υπόψη στη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, είναι η επιτυχής παρακολούθηση σεμιναρίων εξειδίκευσης, η οποία επιβεβαιώνεται με αντίστοιχη βεβαίωση/πιστοποιητικό που κατέχει ο/η ενδιαφερόμενος/η. Επίσης, αναφέρεται ότι «...Σε περίπτωση που στο ως άνω πιστοποιητικό δεν αναγράφεται ημεροχρονολογία έναρξης και λήξης του σεμιναρίου, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης από τον οικείο φορέα...».

Έπειτα από τα παραπάνω, το ΠΤΕΑ έχει εκδώσει σχετική βεβαίωση για κάθε σεμινάριο εξειδίκευσης που έχει πραγματοποιήσει μέχρι το 2010, την οποία μπορεί να εκτυπώσει κάθε ενδιαφερόμενος/η και να την επισυνάψει συμπληρωματικά μαζί με την προσωπική βεβαίωση που ήδη κατέχει.

Για τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν μετά το 2010, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν απ’ ευθείας με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://learning.uth.gr) και όχι με το ΠΤΕΑ.

 

Go to top