see uth banner

μενού

Η Χριστουγεννιάτικη Δράση 2021 (με έγκριση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας) ξεκίνησε με πρωτοβουλία φοιτητών και φοιτητριών του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής (ΠΤΕΑ) και γρήγορα επεκτάθηκε με συμμετοχή φοιτητών/ριών από τα Τμήματα των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΤΗΜΜΥ), του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης (ΠΤΔΕ), του Παιδαγωγικού Προσχολικής Εκπαίδευσης (ΠΤΠΕ), των Γλωσσικών και Διαπολιτισμικών Σπουδών (ΤΓΔΣ), ξεπέρασε σε συνολική συμμετοχή τους 40 φοιτητές και φοιτήτριες και ολοκληρώθηκε με μια μικρή παράταση τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου μέσα στη Θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – αφιερωμένη αποκλειστικά στην διάθεση των χριστουγεννιάτικων γλυκών.

Από την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στον εξωτερικό χώρο του ΠΘ, αν και στις κρύες καιρικές συνθήκες, οι φοιτητές/ριες ένιωσαν τη ζέστη και τον ενθουσιασμό της συμμετοχής και της προσφοράς διαθέτοντας τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές των μαθητών/ριών του ΕΕΕΕΚ Βόλου και παράλληλα συλλέγοντας δωρεές.

Στον απολογισμό της δράσης, περισσότεροι από 500 άνθρωποι με χριστουγεννιάτικη διάθεση προσήλθαν στα 29 + γιορτινά τραπεζάκια και μοιράστηκαν με τους φοιτητές και τις πράξεις προσφοράς. Οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα προσφέρθηκαν από το «ΙΕΚ Δήμητρα» Βόλου και Λάρισας και ειδικότερα από τους σπουδαστές/ριες και τους/ις δασκάλους/ες της Τουριστικής Ακαδημίας (Τουρισμός, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστική και Μαγειρική), από τον «Φούρνο Νικ. Παπαδόπουλος» (Μεταμορφώσεως 146), από το Εμπόριο Ειδών Αρτοσκευασμάτων «Κανιούρας Απόστολος» στον Βόλο, από το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής «Μπάμπης -babis”, Κωνσταντά 123 – Κουταρέλια), από το Πανελλήνιο Εργαστήριο-Ζαχαροπλαστείο "Πανελλήνιο Ν. Σινάνης & ΣΙΑ ΟΕ” (Δημητριάδος 122), από τις «Παραδοσιακές Γεύσεις Ροδόππη» (Πολυμέρη 136). To ζεστό κρασί προσφέρθηκε από το Οινοποείο «Τοκαλή», (Ν. Αγχίαλος Βόλος), και η φιλόξενη τέντα που στήθηκε μπροστά από το ΠΘ προσφέρθηκε από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας (Εθελοντική Διασωστική Ομάδα).

Για να δείτε το βίντεο της εκδήλωσης πατήστε εδώ.

foto1   foto2

Go to top