see uth banner

μενού

Το Εργαστήριο Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά» του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν συμπόσιο με τίτλο "Αναπτυξιακές Διαταραχές και Δυσκολίες Μάθησης'', το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018, στις 10:00, στο αμφιθέατρο Κορδάτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.
Αντικείμενο του συμποσίου είναι η παρουσίαση πρόσφατων ευρημάτων από τον χώρο της ειδικής αγωγής. Στο συμπόσιο θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και τα θέματα που θα αναπτύξουν σχετίζονται με πεδία που απασχολούν τη σύγχρονη πραγματικότητα στο χώρο της εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής.
Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Δ/ντής του Εργαστηρίου Μαθησιακών Δυσκολιών, Προβλημάτων Λόγου και Επικοινωνίας, κ. Φίλιππος Βλάχος και η Επ. Υπεύθυνη του Επιμορφωτικού Προγράμματος με τίτλο «Ειδική Αγωγή-Μαθησιακές Δυσκολίες: Παρεμβάσεις στη Γλώσσα και τα Μαθηματικά», Επ. Καθηγήτρια, κα Τζιβινίκου Σωτηρία.
Οι εγγραφές όσων επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συμπόσιο θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα και ώρες 9:00-10:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και στο τέλος του συμποσίου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης στους εγγραφέντες.

Δελτίο Τύπου
Αφίσσα

Go to top