see uth banner

μενού

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
«Η γλωσσική ανάπτυξη των κωφών/βαρήκοων παιδιών: Ο ρόλος της έγκαιρης παρέμβασης»
και
η «Διαφοροποιημένη αξιολόγηση και διδασκαλία σε κωφά/βαρήκοα παιδιά»

Η παρακολούθηση των μαθημάτων της κας Νικολαραΐζη «Η γλωσσική ανάπτυξη των κωφών/βαρήκοων παιδιών: Ο ρόλος της έγκαιρης παρέμβασης» και η «Διαφοροποιημένη αξιολόγηση και διδασκαλία σε κωφά/βαρήκοα παιδιά» είναι υποχρεωτική. Τα μαθήματα θα γίνονται Τρίτη και Τετάρτη, 3-6. Κατά τη διεξαγωγή των μαθημάτων οι φοιτητές θα εργάζονται κυρίως στο εργαστήριο υπολογιστών και στο τέλος του μαθήματος οι φοιτητές θα δώσουν εξετάσεις.

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο από τα παραπάνω μαθήματα (ή και τα δύο), παρακαλούνται να συμπληρώσουν τα ονόματά τους στον πίνακα ανακοινώσεων (υπάρχουν διαφορετικές φόρμες για κάθε έτος) έξω από το γραφείο της κας Νικολαραΐζη (γραφείο 14, 2ος όροφος) μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου. Στις 19 Φεβρουαρίου θα γίνει κλήρωση στη γραμματεία ώστε να επιλεχθούν τα άτομα που θα παρακολουθήσουν το μάθημα. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 23 Φεβρουαρίου και θα λαμβάνονται παρουσίες από την πρώτη μέρα. Όσοι έχετε κληρωθεί (συμπεριλαμβανομένων των επιλαχόντων) θα πρέπει να έρθουν στο μάθημα ώστε να οριστικοποιηθεί ο τελικός αριθμός των ατόμων. ΠΡΟΣΟΧΗ όσα άτομα χρωστούν το μάθημα από προηγούμενα έτη θα πρέπει να μπουν κανονικά στην κλήρωση

Εάν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των δύο μαθημάτων μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό σπουδών ή να επικοινωνήσετε με την κα Νικολαραΐζη στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Go to top