see uth banner

μενού

Η Γραμματεία του Π.Τ.Ε.Α. σας ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι για τις κατατακτήριες εξετάσεις 2020-2021 στο Τμήμα, μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2020, ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά στο mail της γραμματείας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) .

Μαζί με την αίτηση του ενδιαφερομένου, υποβάλλεται υποχρεωτικά και φωτοαντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.

Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.

Η αίτηση μπορεί να υποβληθεί ταχυδρομικά (με τελευταία προθεσμία σφραγίδας ταχυδρομείου την 15η Νοεμβρίου), στην Ταχ. Διεύθυνση: "Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής, Αργοναυτών & Φιλελλήνων, 38221, Βόλος").

Για να δείτε την αίτηση των κατατακτηρίων πατήστε εδώ.

Go to top