see uth banner

μενού

Ορίστηκε από την Κοσμητεία της ΣΑΚΕ ημερομηνία ορκωμοσίας για τους πτυχιούχους του εαρινού εξαμήνου 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, στις 20/10/2020.

Η ώρα ορκωμοσίας και ο τρόπος σύνδεσης θα ανακοινωθούν σύντομα.   

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι πτυχιούχοι που επιθυμούν  να ορκιστούν, να στείλουν ηλεκτρονικά στο email  της γραμματείας τα παρακάτω δικαιαλογητικά μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου :

-Αίτηση ορκωμοσίας

- Σε περίπτωση απώλειας του πάσο, υπεύθυνη δήλωση ότι το έχουν χάσει

Βεβαίωση από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ. ότι δεν χρωστούν βιβλία (υποχρεωτική από όλους)

- Σε περίπτωση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας, βεβαίωση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας από τη Βιβλιοθήκη του Π.Θ.

- Ακαδημαϊκή ταυτότητα (πάσο) ταχυδρομικά

Μετά το πέρας της διαδικασίας, οι πτυχιούχοι θα πρέπει να κατεβάσουν, να τυπώσουν, να υπογράψουν και να αποστείλουν στη Γραμματεία το επισυναπτόμενο πρωτόκολλο ορκωμοσίας, είτε σκαναρισμένο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε ταχυδρομικώς.

Η χορήγηση των πτυχίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής (μετά την ορκωμοσία):

- σε όσους αποφοίτους έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στην πόλη του Βόλου, από Τετάρτη 21.10  έως Παρασκευή 23.10 και ώρα 11.00-13.00. Οι απόφοιτοι θα εισέρχονται ένας-ένας, φορώντας υποχρεωτικά μάσκα. 

- σε όσους αποφοίτους αδυνατούν να προσέλθουν στην πόλη του Βόλου, τα πτυχία θα αποσταλούν στη διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση ορκωμοσίας μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται το Πανεπιστήμιο.

Go to top