see uth banner

μενού

Τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 για όσους/ες φοιτητές/τριες τους αφορά ξεκινά η διαδικασία εγγραφών στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 10 Απριλίου 2020.

Διαδικασία Εγγραφής στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Βήμα 1ο

Αρχικά θα πρέπει ο/η ΦμεΑ να συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση Έντυπο Καταγραφής Αναγκών Φοιτητή/τριας με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες ή Αναπηρία. Και να την υποβάλει προσεκτικά. 

(Προσοχή πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία)

Βήμα 2ο

Αποστολή του διαγνωστικού εγγράφου του/ης ΦμεΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βήμα 3ο

Επικοινωνία με το προσωπικό της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ για να ξεκινήσει η διαδικασία εξατομικευμένης καταγραφής εκπαιδευτικών αναγκών του/ης ΦμεΑ.

(Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή 10:0014:00 στο 24210 74345 ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).


ΠΡΟΣΒΑΣΗ Π.Θ.
***********************************************************************
Γραφείο 7, Ημιώροφος, Νέο Κτίριο, Συγκρότημα Παπαστράτου
Τηλέφωνο: 2421074345
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Skype Name: ΠΡΟΣΒΑΣΗ Π.Θ.
Facebook: Πρόσβαση Φοιτητών με Αναπηρίες Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Go to top